Închiriere drone

Ne puteți contacta telefonic 0758.706.706


Închirieri drone MATRICE 30T

Pachetul include : 1x DJI Matrice 30T, 1x DJ RC Plus, statie de incarcare DJI BS30, 2 perechi acumulatori DJI TB30, 1x card microSD 64GB, cabluri si accesorii

Formular închiriere drone
  Condiții pentru închirierea dronelor


  Închirierea dronelor se va putea încheia strict doar cu o persoană juridică cu sediul social în România, înființată conform legislației europene. Persoana care va pilota drona trebuie să dețină obligatoriu licența de pilot pentru minim grupele A1/A3 – licența de pilot se va trimite pe adresa de e-mail office@cellgsm.ro după trimiterea formularului.
  Se percepe o garanție pentru fiecare produs închiriat, suma fiind returnată când se restituie echipamentul, la sfârșitul perioadei de închiriere. Garanția se calculează în funcție de produsul ales și va fi prezentată în oferta de preț.
  Cererile de ofertă pentru închiriere dronă pe o perioadă mai mare de o săptămână vor beneficia de preț personalizat în funcție de drona închiriată.

  Pentru a obține licența de pilot, găsiți mai multe informații aici: https://caa.ro/.
  Regulament de folosire a dronelor cu camera

  Dat fiind faptul că, în prezent, aeronavele fără pilot la bord desfășoară activități de zbor (operațiuni UAS) în spațiul aerian alături de aeronavele cu pilot la bord, actele normative europene/naționale vizează toate tipurile de aeronave fără pilot la bord, indiferent de masa lor operațională. Tehnologiile utilizate în construcția, echiparea şi comanda/controlul aeronavelor fără pilot la bord fac posibile, în prezent, o gamă largă de operațiuni, iar respectivele operațiuni fac obiectul unor norme proporționale cu riscurile asociate acestora.

  În scopul punerii în aplicare a abordărilor bazate pe evaluarea riscurilor și a principiului proporționalității, actele normative europene au prevăzut un grad de flexibilitate pentru statele membre în ceea ce privește operarea aeronavelor fără pilot la bord, ținându-se seama de diferitele caracteristici locale din cadrul fiecărui stat membru, asigurând, în același timp, un nivel adecvat de siguranță.

  Pentru detalii suplimentare în ceea ce privește utilizarea legală a dronelor in România, accesați caa.ro/ro/pages/drone.


  Închirieri Foto-Video

  Închirieri Telefoane