Un mod captivant de a experimenta divertismentul.


Apple Vision Pro poate transforma orice camera intr-un teatru personal. Extindeti-va filmele, emisiunile si jocurile la dimensiunea perfecta, simtindu-va ca faci parte din actiune cu Audio spatial. Si cu mai multi pixeli decat un televizor 4K pentru fiecare ochi, va puteti bucura de continut uimitor oriunde v-ati afla, fie ca este vorba de un zbor lung sau de canapeaua de acasa.


Aplicatiile tale se afla in spatiul tau.


Cu Apple Vision Pro, aveti o panza infinita care transforma modul in care utilizati aplicatiile pe care le iubiti. Aranjați aplicațiile oriunde si scalați-le la dimensiunea perfecta, facand ca spatiul de lucru al viselor dvs. sa devina realitate - totul in timp ce ramaneti prezent in lumea din jurul vostru. Răsfoiți pe web in Safari, creati o lista de activitati in Notes, conversati prin chat in Mesaje si deplasați-vă fără probleme intre ele cu o privire.


A singular piece of three-dimensionally formed laminated glass flows into an aluminum alloy frame that gently curves to wrap around your face.
 Front

An array of advanced cameras and sensors work together to let you see the world clearly, understand your environment, and detect hand input.
 Cameras and sensors

Speakers are positioned close to your ears, delivering rich Spatial Audio that seamlessly blends with real-world sounds.
Audio Straps

Two head bands are included. The Solo Knit Band provides cushioning, breathability, and stretch, and a Fit Dial lets you adjust Apple Vision Pro to your head. The Dual Loop Band features a pair of adjustable upper and lower straps for a precise fit.
Head bands

A pair of custom micro‑OLED displays deliver more pixels than a 4K TV to each eye — for stunning clarity.
Displays

The Light Seal gently conforms to your face, delivering a precise fit while blocking out stray light.
Light Seal

Press the Digital Crown to bring up the Home View, and turn it to control your level of immersion while using Environments.
Digital Crown

Press the top button to take spatial videos and spatial photos in the moment.
Top button

The external battery supports up to 2 hours of general use and up to 2.5 hours of video playback.
Power


Amintirile tale prind viata


Apple Vision Pro este prima camera 3D Apple. Puteti captura fotografii spatiale magice si videoclipuri spatiale in 3D, apoi retraiti acele momente pretuite ca niciodata pana acum cu Audio spatial captivant. Biblioteca dvs. existenta de fotografii si videoclipuri arata incredibil la o scara remarcabila. Si panoramele te inconjoara, facandu-te sa simti ca esti chiar acolo unde le-ai luat. De asemenea, poti sa inregistrezi videoclipuri spatiale cu iPhone 15 Pro, apoi sa le vezi pe Apple Vision Pro.


Faceti intalnirile mai semnificative.


Apple Vision Pro faciliteaza colaborarea si conectarea oriunde v-ati afla. Piesele video FaceTime sunt in marime naturala si, pe masura ce persoane noi se alatura, apelul se extinde pur si simplu in camera ta. In FaceTime, puteti utiliza si aplicatii pentru a colabora cu colegii pe aceleasi documente simultan.


Elibereaza-ti desktopul.


Construit pe baza macOS, iOS si iPadOS, visionOS ofera experiente spatiale puternice. Controlati Apple Vision Pro cu ochii, mainile si vocea - interactiunile sunt intuitive si magice. Pur si simplu priviti un element, atingeti degetele impreuna pentru a selecta si utilizati tastatura virtuala sau dictarea pentru a tasta.
 Interactiune conceputa pentru calcul spatial.
In visionOS, aplicatiile pot umple spatiul din jurul tau, dincolo de limitele unui afisaj. Ele pot fi mutate oriunde, pot fi scalate la dimensiunea perfecta, pot reactiona la iluminarea din camera dvs. si chiar arunca umbre.
Aplicatiile ies in viata.
Apple Vision Pro va ajuta sa ramaneti conectat cu cei din jur. EyeSight va dezvaluie ochii si ii informeaza pe cei din apropiere cand utilizati aplicatii sau sunteti complet cufundat intr-o experienta. Cand cineva se apropie, Apple Vision Pro iti permite simultan sa vezi persoana respectiva si ii dezvaluie ochii.
  Ramaneti conectat cu oamenii din jurul dvs.
Depasirea granitelor din interior in afara. Experientele spatiale pe Apple Vision Pro sunt posibile numai prin tehnologia revolutionara Apple. Afiseaza dimensiunea unui timbru postal care ofera mai multi pixeli decat un televizor 4K pentru fiecare ochi. Progrese incredibile in domeniul audio spatial. Un design revolutionar cu doua cipuri, cu silicon Apple personalizat. O gama sofisticata de camere si senzori. Toate elementele lucreaza impreuna pentru a crea o experienta fara precedent pe care trebuie sa o vezi pentru a crede.
Ramaneti conectat cu oamenii din jurul dvs.
Pentru fiecare ochi. Sistemul de afisare micro-OLED personalizat are 23 de milioane de pixeli, oferind o rezolutie si culori uimitoare. Si un obiectiv special conceput cu trei elemente creeaza senzatia unui afisaj care este oriunde te uiti.
 Mai multi pixeli decat un televizor 4K.
Podurile audio cu driver dual pozitionate langa fiecare ureche ofera un sunet personalizat, permitandu-va in acelasi timp sa auziti ceea ce este in jur. Audio spatial face ca sunetele sa para ca provin din imprejurimile dvs. Tracingul de raze audio analizeaza proprietatile acustice ale camerei dvs. pentru a adapta si potrivi sunetul la spatiul dvs. Si daca doriti sa utilizati casti cu Apple Vision Pro, AirPods Pro (a doua generatie) cu USB‑C ofera experienta perfecta, oferind audio Lossless cu o latenta ultra-scazuta activata de cipul H2 in ambele dispozitive.
Cel mai avansat sistem audio spatial al nostru.
Un sistem de inalta performanta de urmarire a ochilor format din LED-uri si camere cu infrarosu proiecteaza modele de lumina invizibile pe fiecare ochi. Acest sistem avansat ofera o intrare ultrapreciza, fara a fi nevoie sa tineti controler, astfel incat sa puteti selecta cu precizie elemente doar privindule.
 Urmarire oculara receptiva si precisa.
O pereche de camere de inalta rezolutie transmit peste un miliard de pixeli pe secunda catre afisaje, astfel incat sa puteti vedea clar lumea din jurul vostru. Sistemul ajuta, de asemenea, la furnizarea de urmarire precisa a capului si a mainilor si cartografiere 3D in timp real, totul intelegand gesturile mainii dvs. dintr-o gama larga de pozitii.
O matrice de senzori sofisticata.
Un design unic cu doua cipuri permite experiente spatiale pe Apple Vision Pro. Puternicul cip M2 ruleaza simultan visionOS, executa algoritmi avansati de viziune pe computer si ofera o grafica uimitoare, totul cu o eficienta incredibila. Iar noul cip R1 este dedicat in mod special procesarii intrarilor de la camere, senzori si microfoane, transmite imagini pe afisaje in 12 milisecunde - pentru o vedere a lumii in timp real, practic fara intarzieri.
 Performanta revolutionara cu doua cipuri.

Detalii tehnice

Caracteristici Generale Tip Ochelari
Ecran Micro-OLED
23 milioane de pixeli
Sistem 3D
Refresh rate pana la 100 Hz
Procesor Apple M2 (8-Core)
16 Core Neural Engine
Placa video Apple M2 (10-Core) 3.5 Ghz
Capacitate de stocare 512GB
Camera Camera principala Stereoscopic 3D
Captura spatiala foto si video
6.5 megapixeli stereo
Senzori Doua camere principale de inalta rezolutie
Sase camere de urmarire orientate in exterior
Patru camere de urmarire a ochilor
Camera TrueDepth
Scaner LiDAR
Patru unitati de masura inertiale (IMU)
Senzor de lumina ambientala
Senzor Flicker
Conectivitate Wireless
Bluetooth 5.3
Caracteristici Fizice Culoare Alb
Greutate (g) 0.650