Afișez toate cele 17 rezultate

Categoria “Piese Drona DJI Mavic 3 / 3 Pro Enterprise” cuprinde o gamă variată de componente și accesorii special concepute pentru drona DJI Mavic 3 și varianta sa profesională, DJI Mavic 3 Pro Enterprise.

Aceste piese sunt esențiale pentru întreținerea, repararea și îmbunătățirea performanțelor dronelor, asigurându-le funcționarea optimă și adaptabilitatea la diversele nevoi și cerințe ale utilizatorilor.

În această categorie, puteți găsi o varietate de piese și accesorii, inclusiv:

Elice:

Elicele de înlocuire sunt disponibile în cazul în care una sau mai multe elice de pe drona DJI Mavic 3 / 3 Pro Enterprise sunt deteriorate sau necesită înlocuire pentru a menține stabilitatea și performanța zborului.

 

Baterii:

Bateriile de rezervă permit prelungirea timpului de zbor și asigură că drona este întotdeauna gata de utilizare, fără a fi necesară o așteptare prelungită pentru reîncărcare.

Magazin autorizat de Piese Drona Dji Mavic 3 / 3 Pro Enterprise

 

Carcase și șasiuri:

Componentele exterioare ale dronei, precum carcasele și șasiurile, sunt disponibile pentru înlocuire în cazul în care acestea sunt deteriorate sau pentru a personaliza aspectul și funcționalitatea dronei.

 

Camere și gimbaluri:

Camerele de înlocuire și gimbalurile asigură că drona poate continua să captureze imagini și videoclipuri de înaltă calitate, indiferent de eventualele defecțiuni sau deteriorări ale componentelor originale.

 

Accesorii pentru stocare și transport:

Geamantane, rucsacuri și alte accesorii de transport asigură că drona și toate componentele sale pot fi transportate în siguranță și cu ușurință la locația dorită.

 

Senzori și module:

Diversele senzori și module adiționale pot fi integrate pentru a extinde capacitățile și funcționalitățile dronei, inclusiv senzori termici, senzori pentru măsurarea distanțelor și altele.

 

Acestea sunt doar câteva exemple de piese și accesorii disponibile în categoria “Piese Drona DJI Mavic 3 / 3 Pro Enterprise”. Indiferent de necesitățile specifice ale utilizatorului sau de condițiile de utilizare, această gamă largă de componente și accesorii oferă soluții pentru întreținerea și optimizarea dronelor DJI Mavic 3 și 3 Pro Enterprise.