Cum platesc?

Daca ati ales sa faceti o achizite online prin intermediul site-ului www.CellGSM.ro, va veti bucura sa descoperiti varietatea metodelor de plata pe care vi le punem la dispozitie. Nu trebuie decat sa retineti faptul ca platile se fac in LEI, pe baza facturilor care insotesc produsele. Asadar, puteti opta pentru una din urmatoarele variante:

Plata in numerar
Puteti plati cash, personal, la oricare din punctele de desfacere CellGSM. Agentii nostri de vanzari va vor elibera, in acest caz, pe loc, un bon fiscal sau o chitanta reprezentand contravaloarea sumei pe care ati achitat-o.

Plata prin card cu citire POS
Puteti plati cu cardul, personal, la oricare din punctele de desfacere CellGSM. Agentii nostri de vanzari va vor pune la dispozitie un cititor de carduri POS compatibil cu carduri de tip MasterCard sau Visa, care va elibera automat o chitanta. Aceasta are rolul de a confirma suma exacta retrasa de pe cardul dumneavoastra si reprezinta, in acelasi timp, dovada platii produselor achizitionate.

Plata ramburs
Puteti plati cash, personal, la momentul livrarii coletului. Aceasta optiune de plata la livrare implica eliberarea, de catre curierul responsabil, a unei dovezi de incasare a platii, ce reprezinta, in acelasi timp, si echivalentul chitantei fiscale.

Plata cu card online
Puteti plati cu cardul, online, platforma www.CellGSM.ro acceptand carduri de tip MasterCard sau Visa. Tranzactiile de acest tip se realizeaza in deplina siguranta, fiind garantate de serviciile de cea mai buna calitate ale unei companii terte.

Plata prin ordin de plata (transfer bancar)
Puteti plati prin transfer bancar, in baza unei facturi proforme eliberate de agentii nostri de vanzari pe suport de fax sau email. O data primita aceasta factura, contravaloarea ei poate fi achitata cu ordin de plata, iar produsele vor fi livrate sau ridicate personal numai dupa emiterea de catre banca a dovezii viramentului in contul CellGSM.

Metode de plata

Selectarea metodei de plata nu este o optiune automata! Aveti, asadar, posibilitatea sa optati pentru metoda cea mai convenabila, de la o comanda la alta.