Politica de confidențialitate

si informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Document valabil incepand cu 25 Mai, 2018. Va rugam verificati periodic acest document pentru a fi la curent cu eventualele actualizari.

Credem in transparenta si ne pasa de confidentialitatea datelor dumneavoastra. Colectam strict informatiile necesare pentru a va furniza serviciile comandate, si le pastram in siguranta.

INFORMATII GENERALE
Aceasta Politica explica practicile noastre de confidentialitate pentru www.cellgsm.ro (denumit in continuare “Site”). Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica tuturor serviciilor furnizate de SC Cell Center Group SRL (denumit in continuare “Cellgsm”, dar si “noi” sau “al nostru”). Aceasta Politica de Confidentialitate explica de ce si cum colectam dar si cum folosim informatiile personale ale clientilor nostri.

SC Cell Center Group SRL este inregistrata in Registrul Comertului sub numarul J40/20798/2007, Cod Fiscal RO22691640 cu sediul social in Str Smaranda Braescu, Nr 29, Bl 11G, Sc 2, Et 1, Apt 23, Sector 1, Bucuresti. SC Cell Center Group SRL este OPERATOR de date cu caracter personal.

In continuare veti gasi informatii despre urmatoarele:

1. Colectarea informatiilor
2. Cum folosim informatiile
3. Scopul procesarii datelor
4. Destinatarii datelor personale
5. Masurile de securitate
6. Perioada de retentie
7. Drepturile dumneavoastra
8. Limita de varsta
9. Modificari ale Politicii de Confidentialitate
10. Intrebari si Contacte

 1. COLECTAREA INFORMATIILOR

Atunci cand accesati si navigati pe Site noi colectam urmatoarele informatii despre dumneavoastra:

Informatiile transmise de dumneavoastra

Date de contact – receptionam si salvam orice informatie transmisa prin finalizarea unei comenzi. Formularele de comanda colecteaza informatiii despre dumneavoastra ce includ: nume si prenume, adresa postala (domiciliul / resedinta / adresa de corespondenta), numar de telefon, adresa de email, date localizare (IP).

Informatii pe care le primim prin folosirea serviciilor noastre

Informatii Automate – atunci cand vizitati site-ul nostru noi colectam informatii, care pot constitui date personale. Aceste informatii includ adresa de ip, url referral, ultima pagina vizitata, tip-ul de browser folosit, sistemul de operare. Putem inregistra data si ora accesarii dar si numarul de click-uri realizate pe site-ul nostru.

Unelte de masurare a traficului – Folosim servicii de masurare a traficului puse la dispozitie de terte parti (Google Analytics) pentru a colecta informatii despre utilizarea Site-ului, cum ar fi vizitele, paginile vizitate. De asemenea urmarim si popularitatea continutului publicat. Uneltele de masurare a traficului folosesc tehnici specifice de urmarire (de exemplu: cookies) pentru a recunoaste dispozitivul si a analiza informatiile despre dumneavoastra. Colecteaza urmatoarele informatii: ce pagini ati vizitat dar si cat timp ati petrecut pe aceste pagini, adresa dumneavoastra de ip, ce sistem de operare folositi, ce browser folositi precum si ce site ati vizitat inainte de a ajunge la site-ul nostru.

1. Loguri informatii – Atunci cand vizitati Site-ul, accesati continutul furnizat de noi, folositi serviciile noastre, ne adresati intrebari, ne trimiteti email sau participati la concursuri sau completati formulare de satisfactie pe website-ul nostru automat colectam si stocam o serie de informatii in fisierele de tip log. Aceste informatii, includ adresa de ip, adresa web, site-ul vizitat inainte, adresa web de iesire, browser-ul folosit, sistemul de operare, data si ora dar si eventualele erori receptionate de la Site sau servicii.
2. Alte informatii – De asemenea noi receptionam si stocam orice informatie pe care dumneavoastra o transmiteti pe Site-ul nostru, prin email , telefon sau orice alta comunicare cu echipa noastra sau in legatura cu furnizarea serviciilor sau produselor contractate. De fiecare data cand ne contactati, noi putem inregistra convorbirea telefonica pentru a ne asigura ca avem informatii exacte, astfel inca sa putem oferi serviciile contractate dar si ca suport pentru actiunile realizate de echipa noastra in cazul unei reclamatii la adresa raspunsului primit de la noi.

 1. CUM FOLOSIM INFORMATIILE

Informatiile pe care le oferiti dumneavoastra:

Colectam, stocam si utilizam informatiile pe care le furnizati pentru urmatoarele motive:

1. Informatiile de contact – pentru a va contactat in legatura cu comenzile dumneavoastra, starea comenzilor, schimbari de functionalitate pentru serviciile noastre dar si pentru Site. De asemenea, atunci cand v-ati exprimat acceptul expres pentru a receptiona asemenea informatii, va putem trimite informari despre noile noastre produse sau servicii/ oferte speciale sau notificari periodice. Noi folosim email-ul, telefonul sau mesaje de tip text (SMS) pentru a va informa in legatura cu eventuale probleme ale comenzilor, respectiv update-uri sau imbunatatiri ale serviciilor.
2. Plati si informatii financiare – aceste informatii sunt necesare impreuna cu informatiile de contract pentru a va deschide un cont de client, pentru a finaliza o comanda noua sau pentru a emite o factura si pentru a ne indeplini obligatiile legale si fiscale.

Informatiile despre folosirea dumneavoastra a serviciilor noastre

Noi colectam, stocam si folosim informatiile pe care le primim ca urmarea a folosirii serviciilor noastre pentru urmatoarele motive:

1. Informatii automate – ip, adresa web, site-ul vizitat inainte, adresa web de iesire, browser-ul folosit, sistemul de operare, data si ora vizitarii site-ului
2. Unelte statistici – pentru a imbunatiati serviciile si Site-ul nostru.
3. Informatiile din log-uri – pentru a identifica eventualele probleme sau pentru a administra Site-ul nostru.
4. Alte informatii – pentru a administra contul dumneavoastra si comenzile realizate, pentru a avea informatii corecte si relevante in cazul unei dispute/reclamatii dar si pentru a identifica elemente concrete care ne pot ajuta sa imbunatatim serviciile furnizate.

 1. SCOPUL PROCESARII DATELOR

Atunci cand accesati ori folositi Serviciile noastre, trebuie sa colectam si sa utilizam informatiile dumneavoastra conform acestei Policitici. Respectam confidentialitatea si respectam cateva principii fundamentale cand procesam datele personale:

 • Vom colecta minimul de informatii persoanle, care sunt necesare pentru a putea livra comenzile
 • Oferim transparenta completa despre cum vom folosi informatiile dumneavoastra pentru a ne respecta obligatiile legale cu respect pentru confidentialitatea dumneavoastra
 • Ne asiguram ca folosim informatiile doar pentru scopul pentru care ne-ati oferit acceptul

Datele personale sunt prelucrate, conform acestei Politici, pentru:

1. Comenzi – pe baza comenzii dumneavoastra de furnizare a produselor din oferta comerciala a SC Cell Center Group SRL (ex. furnizarea de informatii pe pagina de comanda).
2. Obligatii legale – raportarea catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala si alte institutii de stat (la solicitarea expresa a acestora) pentru indeplinirea activitatilor aferente controalelor autoritatilor, cum ar fi ANAF, ANPC, ANSPDCP, IPJ, Parchete etc.
3. Interesul legitim – necesar pentru scopuri legitime interesului nostru, cum ar fi:

 • sa oferim clientilor nostri produsele sau serviciile comandate;
 • sa indentificam si sa prevenim activitatile ilegale, frauda;
 • sa imbunatatim securitatea retelei si a sistemelor informatice;
 • sa intelegem mai bine cu vizitatorii interactionaleaza cu site-ul nostru;
 • sa identificam eficienta campaniilor promotionale si de marketing;
 1. Consimtamant– ne bazam pe acceptul dumneavoastra de a folosi datele dumneavoastra personale pentru a va livra produsele comandate, pentru a trimite informatii de marketing (email-uri periodice , newslettere, maxim 1 pe luna dar si oferte promotionale) prin email. Va puteti retrage acceptul pentru primirea informatiilor de marketing in orice moment actualizand setarile din contul dumneavoastra de client.
 2. DESTINATARII DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale pot fi transmise catre urmatoarele categorii de destinatari:

1. Persoana vizata sau reprezentatii sai;
2. Organizatii nationale sau internationale (ex: Fedex, Fan Curier)
3. Autoritati publice din Romania (ex: ANAF, Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Parchete, IGP, etc) si din strainatate (ex: Comisia Europeana, autoritati fiscale, instante etc).

Datele personale transmise vor fi cele declarate de persoana vizata si neexcesive prin raportare la scopul pentru care se impune trimiterea catre un anumit tert.

 1. MASURI DE SECURITATE

Folosim Secure Sockets Layer (SSL) pentru a cripta informatiile pe care le completati pe Site cu scopul de a proteja securitate si integritatea lor catre si dinspre Site. Atunci cand stocam informatiile, datele critice si sensibile ne asiguram ca acestea sunt criptate.

Avem implementate masuri fizice, electronice/software si proceduri in legatura cu colectarea, stocarea, si dezvaluirea informatiilor care pot duce la identificarea unei persoane. Procedurile noastre impun in unele cazuri sa va solicitam dovezi ale identitatii dumenavoastra inainte de a va pune la dispozitie informatiile sau a da curs solicitarilor dumneavoastra.

Pentru a proteja contul dumneavoastra impotriva accesului neautorizat, am implemenentat masuri de management al sesiunilor si expirare automata. Ca masura suplimentara de securitate, va recumoandam sa va deconectati folosind optiunea Log-out atunci cand ati terminat de folosit contul de client sau calculatorul si sa nu salvati parolele in browser.

Desi suntem dedicati securitatii datelor, si luam masurile necesare pentru a asigura un nivel de securitate ridicat trebuie sa stiti ca nici o transmisie de date  internet nu poate fi garantata ca fiind sigura. Prin urmare, trebuie sa luati act ca nu ne putem asuma garantarea securitatii complete a datelor personale pe care le transferati prin Internet catre noi.

 1. PERIOADA DE RETENTIE

Pastrarea si prelucrarea datelor personale se realizeaza pe durata de valabilitate a comenzilor, daca printr-o prevedere legala aplicabila nu este necesara pastrarea pe o perioada mai mare.

 1. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

In calitate de persoana vizata, cu privire la Datele personale proprii aveti urmatoarele Drepturi:

1. dreptul de acces la date (art. 15 din Regulament);
2. dreptul de rectificare a datelor (art. 16 din Regulament), in urma identificarii persoanei solicitante;
3. dreptul de stergere a datelor, cerere care va fi analizata sub aspectul indeplinirii conditiilor expre ale art. 17 din Regulament si ale scopului colectarii;
4. dreptul la restrictionare a datelor, cerere care va fi analizata sub aspectul indeplinirii conditiilor exprese ale art. 18 din Regulament;
5. dreptul la portabilitatea datelor (art. 20 din Regulament);
6. dreptul la opozitie (art. 21 din Regulament);
7. dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv profilare (conform art. 22 din Regulament);
8. dreptul de a adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si Justitiei.

Accesand sectiunea contului, puteti accesa, modifica, corecta informatii asociate contului dumneavoastra. In masura in care aveti nevoie de asistenta suplimentara sau doriti sa va exercitati aceste drepturi puteti sa ne contactati prin email la office@cellgsm.ro.

 1. LIMITA DE VARSTA

In concordanta cu Termenii si Conditiile Cellgsm (SC Cell Center Group SRL), nu oferim produse sau colectam informatii pentru persoane cu varsta sub 18 ani. In masura in care aveti dovezi ca o persoana minora (sub 18 ani) a cumparat produse sau ne-a oferit informatiile sale personale, va rugam sa ne contactati prin email la office@cellgsm.ro.

 1. MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Ne rezervam dreptul de a modifica Politica de Confidentialitate in orice moment. Daca vom decide ca modificam aceasta Politica, vom aduaga acele actualizari aici sau in orice alt loc in care consideram ca e protrivit astfel incat sa fiti informat asupra informatiilor pe care le colectam.
Daca realizam modificari esentiale ale acestor Politici de Confidentialitate, va vom anunata in cadrul prezentei sectiuni, prin email sau prin intermediul Site-ului cu cel putin 15 zile inainte ca aceste modificari sa aiba efect.

 1. INTREBARI SI CONTACTE

Daca aveti orice intrebari legate de aceasta Politica de Confidentialitate, daca doriti sa va exercitati oricare din drepturile dumneavoastra in legatura cu informantiile personale va rugam sa ne contactati prin email la office@cellgsm.ro.

In cazul in care veti adresa o solicitare privind exercitarea drepturilor dumneavoastra privind protectia datelor, vom raspunde solicitarii in termenul de o luna prevazut de Regulament.

Acordul dumneavoastra pentru operatiunile de prelucrare este exprimat odata cu depunerea unei comenzi online in conformitate cu prevederile Legii nr. 667/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.