Soluții pentru orice problemă

Suntem aici atunci când device-ul tău are probleme
REPARATII IPHONE
-inlocuire display
-inlocuire baterie
-inlocuire camere
-inlocuire conectori incarcare
-inlocuire sticla spate
-recarosari
-reparatii placa
-inlocuire surse
-inlocuire cip sunet
-resoftare
-decodare
-inlocuire sticla display
-transfer date
-reparatii generale

REPARATII SAMSUNG
-inlocuire display
-inlocuire baterie
-inlocuire conectori incarcare
-inlocuire conectori placa
-surese incarcare
-inlocuire sticla display
-inlocuire capac spate
-resoftari
-decodari
-transfer date

REPARATII TABLETE IPAD/SAMSUNG
-inlocuire conectori incarcare
-inlocuire touchsreen
-inlocuire sticla display
-inlocuire baterie
-reparatii placa
-inlocuire carcase
-inlocuire butoane
-reparatii generale

REPARATII APPLE WATCH
-inlocuire baterie
-inlocuire display
-inlocuire sticla display
-inlocuire modul incarcare

REPARATII LAPTOP /MAC BOOK
-inlocuire display
-inlocuire tastatura
-inlocuire baterie
-inlocuire carcasa
-instalare windows / MAC OS
-reparatii placa
-recuperari date
-upgrade memorie
-mentenanta


REPARATII CONSOLE GAMING
-curatare
-upgrade memorie
-inlocuire mufe hdmi
-inlocuire port usb

REPARATII SI MENTENANTA
-boxe portabile
-casti/ airpod
-placi electronice
-inlocuire conectori incarcare gps

Service GSM

Activand pe piata din Romania inca din 2005, CellGSM s-a afirmat, de-a lungul timpului, ca lider in domeniul comertului si service-ului de echipamente informatice si de telecomunicatii si service GSM. Cei peste 15 ani de experienta practica, dobandita efectiv in serviciul clientului, ne-au adus in punctul in care smartphone-urile, tabletele si gadgeturile atat de apreciate de tine nu mai au nici un secret pentru noi.

Mai mult decat atat, suntem perfect constienti de importanta pe care o are service-ul in relatia cu clientii nostri, carora le garantam servicii complete. Detinem astfel, in prezent, nu mai putin de trei locatii de service, amplasate in puncte strategice ale Bucurestiului. In cazul in care alegi sa colaborezi cu noi de la distanta, din afara Bucurestiului, putem aranja returnarea produselor ce necesita service, respectiv livrarea lor, imediat ce sunt reparate, chiar la domiciliul tau, prin intermediul serviciului de curierat rapid Fan Curier.

Reparatii telefoane

Oferim servicii de reparatii de cea mai inalta calitate pentru aproape toate modelele de telefoane, tablete sau smartphones intrucat detinem laboratoare complet echipate cu aparatura perfecta pentru actionarea pe gadget-urile de ultima generatie.

 

De ce service gsm CellGSM?

CellGSM si-a canalizat atentia catre partea de service GSM inca de la inceputul activitatii sale. Pentru noi, comercializarea de asemenea produse nu ar fi completa daca nu ne-am asigura ca iti suntem alaturi pana la final. Orice cumperi de la noi, ai garantia ca te vom sprijini astfel incat sa te bucuri de acel produs si sa-i exploatezi facilitatile la capacitate maxima.

De ce noi?

  1. Calitatea serviciilor: clientul trebuie sa fie intotdeauna multumit
  2. Personal cu experienta: 15+ ani experienta in reparatii telefoane
  3. Servicii eficiente: reparatiile sunt realizate prompt si rapid
  4. Preturi minime: raportul calitate pret este foarte bun

Lucram exclusiv cu componente originale. Specialistii nostri opereaza rapid si sigur, oferindu-ti consultanta necesara si constatari gratuite la defectiuni! Odata garantia expirata, ai posibilitatea sa prelungesti acest serviciu, prin contractarea serviciului de post-garantie, pentru mai multa siguranta, timp indelungat.

Suntem aici sa va ajutam, sa va oferim sfaturi sau sa va raspundem la intrebari. Reparatiile se efectueaza rapid si eficient, 90% din reparatii se rezolva in mai putin de 30 min.

 

Politica noastra are in vedere urmatoarele aspecte, fara de care nu am fi ajuns astazi sa ne bucuram de increderea ta:

1. Calitate inainte de toate – scopul nostru final este acela de a multumi clientul. Pentru asta facem tot posibilul sa raspundem in cel mai scurt timp oricarei solicitari, chiar si atunci cand nu exista o solutie care sa poata fi aplicata pe loc. Suntem convinsi ca vrei sa stii ce se intampla cu produsele pe care ni le incredintezi. Tocmai de aceea te tinem la curent cu procesul de service si iti oferim chiar si post-garantie.

2. Experienta face diferenta – nu exista metoda mai eficienta de a rezolva problemele aparute intr-un service decat incredintarea lor unui personal extrem de competent. Echipa de service CellGSM are experienta de peste 10 ani in domeniul reparatii telefoane si beneficiaza de tehnologie de ultima generatie. O asemenea combinatie nu poate fi altfel decat… castigatoare!

3. Eficienta si transparenta – orice solicitare de service GSM este abordata de echipa noastra cu profesionalism, promptitudine si rapiditate. Te informam de la bun inceput in ce consta defectiunea, care sunt cauzele, ce putem face si, daca este cazul, care ar trebui sa fie contributia ta. Cand reparatia nu se poate efectua pe loc si produsul ramane in service, ne poti contacta oricand pentru un status update.

4. Eficienta maxima cu costuri minime – alegand Service CellGSM ai parte de un raport calitate-pret excelent! Desi convinsi ca diferenta o face, inainte de toate, calitatea, nu putem ignora faptul ca cele mai mici preturi pentru cea mai buna calitate constituie, de fapt, combinatia care ne ajuta sa dezvoltam colaborari fructuoase cu toti clientii nostri.

 

Care sunt procedurile de service gsm?

La intrarea telefonului in service, vei fi informat despre defectele telefonului, costul si durata reparatiei. Promptitudinea in executarea lucrarilor este un factor esential in colaborarea cu clientii, fie ca este vorba de companii sau persoane fizice.

Clientii pot cere oricand detalii despre produsul aflat in service. CellgsmService asigura repararea produselor clientilor Cellgsm utilizand echipamente de ultima generatie iar inginerii si tehnicienii (specializati in microelectronica) sunt special pregatiti pentru a face fata oricarei situatii sau operatiuni de service. In cazul in care nu poti veni la sediu pentru a ridica produsul din service, CellgsmService il poate livra in maxima siguranta prin Fan Courier.