Încărcare rapidă a dronelor DJI

Cu ajutorul cablurilor de încărcare vândute separat, puteți încărca rapid anumite baterii de drone DJI cu funcția de încărcare super-rapidă DJI Power SDC și puteți fi în aer în aproximativ 30 de minute. Cu trei baterii de dronă și o centrală portabilă DJI, vă puteți bucura de o zi întreagă de zbor și creație fără griji.

Baterie inteligentă de zbor Mavic Seria 3

32 de minute

Nivelul bateriei de la 10% la 95%

Baterie de zbor inteligentă DJI Air 3 Aprox.

30 de minute

Nivelul bateriei de la 10% la 95%

Baterie inteligentă de zbor TB51 pentru Inspire 3

28 de minute

Nivelul bateriei de la 10% la 95%

Baterie de zbor inteligentă DJI TB30 pentru seria Matrice 30

32 de minute

Nivelul bateriei de la 10% la 95%

Opțiuni multiple de reîncărcare

DJI Power 1000 poate fi reîncărcat în trei moduri: puterea rețelei, energia solară și puterea mașinii. Indiferent dacă este în interior sau pe drum, poți alege flexibil metoda de reîncărcare care funcționează pentru tine.

SGS Switzerland Authority Certification

Datorită designului său cuprinzător de siguranță, DJI Power 1000 a obținut certificarea de înaltă calitate a centralei portabile de la SGS Elveția și a primit 26 de certificări de testare a produselor, inclusiv 2 verificări de testare a produsului, 4 teste de performanță mecanică, 9 teste de performanță electrică, 3 teste de rezistență la mediu. teste, 5 teste de nivel de zgomot și 3 teste inteligente și eficiente de alimentare și reîncărcare DC.

Sistem inteligent de management al bateriei (BMS)

Când pragul de siguranță al consumului de energie electrică este depășit, mecanismul de protecție pentru furnizarea de energie și reîncărcare va intra în acțiune automat. Și odată ce alimentarea cu energie electrică revine la normal, DJI Power 1000 va relua funcționarea.

Sistem inteligent de management al bateriei (BMS)
Celulă LFP

Celulă LFP

Celula LFP este sigură și durabilă și poate realiza 4000 de cicluri, oferind o durată de viață de aproximativ 10 ani, chiar și cu utilizare frecventă.

Două porturi de ieșire USB-C PD 3.1 (140 W max)

DJI Power 1000 are două porturi de ieșire USB-C de 140 W, cu o putere totală de până la 280 W, o creștere cu 40% în comparație cu porturile de ieșire USB-C duble de 100 W care se găsesc pe piață. Îndeplinește cu ușurință cerințele de electricitate ale majorității dispozitivelor cu port USB-C, în timp ce acceptă încărcare de până la PD 3.1 140W, care poate încărca rapid un MacBook Pro de 16 inchi.

DJI Power 1000 - două porturi de ieșire USB-C PD 3.1 (140 W max)

Accesorii disponibile

DJI Power 1000 are două porturi USB-A, două porturi de ieșire AC, un port SDC, un port SDC Lite și două găuri de filet de 1/4 inch. Este extrem de versatil pentru a face mai convenabil utilizarea energiei în diferite scenarii. Se poate conecta la diferite tipuri de panouri solare, cabluri de alimentare și cabluri adaptoare, satisfacând nevoile unei varietăți de opțiuni de alimentare și reîncărcare.