Camera Veo 3 pentru filmare meciuri


LIVE-STREAM

INREGISTREAZA MECIUL

ANALIZEAZA MECIUL



Camera Veo 3 pentru filmare meciuri


LIVE-STREAM

INREGISTREAZA MECIUL

ANALIZEAZA MECIUL



Filmează și transmite live meciurile tale de fotbal.

Configurează în câțiva pași și înregistrează automat meciurile tale. Veo Cam 3 te conectează la lume prin 5G și o conectivitate puternică.

Captează fiecare moment al meciului de fotbal cu echipa ta!

Camera VEO 3 îți permite să înregistrezi totul cu o claritate profesională și să te concentrezi pe joc, lăsând filmarea pe seama tehnologiei avansate.

Urmărire automată a jucătorilor

Sistemul inteligent de urmărire recunoaște automat mișcările jucătorilor, focalizându-se exact acolo unde se desfășoară acțiunea. Nu mai ai nevoie de un cameraman profesionist pentru a surprinde toate fazele meciului!

Filmarea întregului teren

Cu ajutorul lentilelor largi, VEO 3 surprinde întreaga acțiune, astfel încât să nu ratezi niciun moment important, indiferent de partea terenului pe care se desfășoară jocul

Calitate video profesională

Camera filmează la o rezoluție de înaltă calitate (HD/4K), ideală pentru a viziona ulterior meciul sau pentru a crea materiale video de analiză pentru echipă sau antrenor.

Portabil și ușor

Cu o greutate de 1,25 kilograme, Veo Cam 3 poate fi adusă oriunde și poate fi mutată rapid.


Durată lungă de viață a bateriei

Bateria din Veo Cam 3 poate înregistra și transmite în direct timp de până la 7 ore - suficient pentru mai multe jocuri complete cu o singură încărcare.

Interval de control îmbunătățit

Veo Cam 3 are o gamă de control îmbunătățită. Aceasta înseamnă că puteți controla camera și puteți urmări redarea instantanee pe telefon fără a sta chiar lângă ea.